Nettbutikk for den strikkeglade
Til kassen
Totalt: kr0,00

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter

Vi anbefaler

Til kassen
Total: 0,-

Tara-toppen er forrige ukes STRIKKEfavoritt

TippTopp at Tara-toppen er forrige ukes STRIKKEfavoritt hos supre STRIKKEkunder ❤️ Det er veldig gledelig at Tara-toppen som er av en av de to nye modellene ble favoritten med en gang. Det er jeg storveis takknemlig for. THANK YOU! To nye leveranser fra ITO Yarn er på vei. Så garnpakker til Tara-toppen suser ut i en fei, huhei! Du strikker Tara-toppen i ITO Kinu (100% silke) og ITO Sensai (40% silke og 60% mohair). De to garnkvalitetene sammen, gjør Tara-toppen særdeles myk og deilig. Samt lett og fluffy. Jeg har allerede flere fargevarianter (3 stykk) som jeg sysler med for tiden i tillegg til de to jeg har strikket tidligere. Det blir nok fort vekk mange Tara-topper hos meg.

Strikkehilsen fra Arnhild

Lag deg en god ny strikkeuke!

 

(pc min tøyser litt om dagen, så det er dessverre ingen bilder her)

Produktet du valgte er lagt i handlekurven