Nettbutikk for den strikkeglade
Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
Til kassen
Total: 0,-

Hva inspirer deg og ukens STRIKKEfavoritt

Det er gledelig med følgere som engasjerer seg i det jeg sysler med. Jeg blir veldig glad når jeg får tilbakemelding på det jeg sysler med. Det brukes en del tid på å ta bilder som jeg legger ut i sosiale medier, og da hadde det vært fint om just du kunne gi meg en tilbakemelding. 

Hva inspirere just deg til å strikke? Hva ønsker du å bli inspirert av, hva skal til for å inspirere deg og hva ønsker du å se av bilder som jeg legger ut? En tilbakemelding fra deg som følger, hadde vært veldig hyggelig. Du kan gjerne legge igjen en kommentar på siden min på Facebook (på Facebook ser du meg som @-min-design-strikk, Strikkedesigner ARNHILD SKATVEDT), da blir jeg veldig glad. Om du tar deg tid til å svare er du med i trekning av en t-shirt " JEG HAR ALLTID MED MEG STRIKKETØYET MITT" Trekningen er 12.mai. 

Det er veldig gledelig at ukens STRIKEKfavoritt igjen er Tara-toppen. Det er superstas å se alle Tara-toppene som strikkes, thank you og det er så toppers. Det er så hyggelig at dere deler bildet av Tara-toppen din i sosiale medier, det setter jeg stor pris på. Thank you! For deg som ønsker å strikke deg Tara-toppen ser du den i garnpakke her https://www.arnhildskatvedt.no/products/tara-toppen 

Grunnet stor etterspørsel til Tara-toppen er det dessverre utoslgt for enkelte farger igjen. Det er jo veldig kjekt for meg at det suser ut garnpakker og det kommer inn mer ITO Garn i løpet av mai. 

Takk for at du sveivet innom. Strikkehilsen fra Arnhild og lag deg en god ny strikkeuke!

Tara-toppene på pinnene i fargene Peach og Cream

 

T-shirt som du er med i trekning om å få (dersom legger igjen en kommetar på min Facebook side. Se tidligere i innlegg her)

Produktet du valgte er lagt i handlekurven