Handlekurv


Handlekurven er tom

kr0,00

GÅRDEN BAKKAN 2

Det er mye som skal gjøres på gården vår før vi flytter inn. Hvert rom skal pusses opp og det er en stor jobb foran oss, men det fine er at vi er i gang så da får vi bruke tiden vi har i årene fremover. Det fine er at det er ikke så langt fra her vi bor nå, til gården Bakkan som ligger på Averøy, ved Bruhagen sentrum. 

 

Jeg tenker det blir fint med mange strikkestunder på denne trappen her jeg altso 

 

Jeg finner stadig artige stoler/møbler eller andre gjenstander her på gården. Det blir fint å ta vare på de og bruke de seinere. Som denne gamle stolen i flotters rødfarge. 

 

Gøy med et fotoapparat fra 1970 - 80 tallet en gang 

 

Her skal det rives ned panelen på vegg, lister og gulvteppet skal vekk. 

 

Praktisk at denne senger står igjen. Den setter vi ned i kjelleretasjen så lenge så jeg har et sted å hvile meg/sove litt når vi pusser opp. For meg som plutselig har behov for hvile litt ekstra søvn, er det fint å ha en seng stående vettu. 

 

Denne gamle rokken har vært i familien siden 1880, så den er det ekstra hyggelig at vi skal få arve å ha på gården videre. Det er viktig å ta vare på slike gamle fine skatter og her er den er godt brukt også. 

 

Mannen og kona på gården

 

Altso, det er viktig å ha puser og få i seg bra med mat når en holder på slik. Det finfine nettet som er til høyre i bildet fikk jeg i gave av en veldig hyggelig og kreativ dame som var med på Strikketuren jeg var med på nå nylig. Så fint med slike trivelige folk a gitt og nettet bruker jeg mye. 

 

Svigermor sørger for at vi får vafler på lørdager og det bra deilig vettu, når man har jobbet på å få slike gode vafler. Det er fast hver lørdag med vafler ut på ettermiddagen, så det er en tradisjon vi også må innføre når vi flytter inn. 

 

Her er huset eller Bungalowen som de kaller det på Bakkan, som skal bli mine lokaler med tiden. Det vil ta en tid å resturere her, så i mellomtiden får jeg et lokale inne i hovedhuset vårt. 

 

Takk for at du er innom her og ser. Det setter jeg pris på og velkommen tilbake. 

Beste hilsen Arnhild :) 

Lag deg en god dag!

Tilbake