Nettbutikk for den strikkeglade
Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
Til kassen
Total: 0,-

FERIE = ekstra strikketid

Heisann,heisann!

Er du i litt ekstra strikkemodus snart? Jeg tenker det er slik at FERIE = ekstra med strikketid. Slik er det i hvert fall gjerne for meg. Joda, ferie er jo også da en har ekstra tid med familien og slikt, det er jo finfint det også. Så har en også litt ekstra tid til STRIKKING tenker jeg da. Jeg håper du også får noen gode stunder med strikketøyet på en veranda, i en park, på en solseng, på rusletur i parken, på hytta eller rett og slett hvor det enn må passe deg i din ferie. Selv tenker jeg å ha en del syslerier med til diverse steder, mulig det blir 3 - 4 forskjellige syslerier denne sommeren, som blir med rundt omkring og overalt.

Jeg tenker å sende ut garn og garnpakker det meste av sommeren. Det blir noen dager med ferie fra 22.- 29. juni. Så frem til da og etter det sendes det garnpakker til dere SUPRE strikkekunder. 

Jeg ønsker deg riktig så gode STRIKKE og FERIEdager. Det blir godt med noe dager med ferietid. Jeg har så mange spennede syslerier på gang, samt flere å samarbeide med. Så det blir en kreativ sommer på meg. Det blir supert! 

Strikkehilsen fra Arnhild :) 


Produktet du valgte er lagt i handlekurven