Nettbutikk for den strikkeglade
Til kassen
Totalt: kr0,00

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter

Vi anbefaler

Til kassen
Total: 0,-

Favoritten fra forrige uke

Jeg har ikke glemt bort å vise dere STRIKKEfavoritten fra uken som gikk, men det har vært litt hektisk de siste dagene. Det er jo veldig kjekt at skjørtet jeg designet høsten 2015, var ukens favoritt hos dere supre kunder i webshop min. Superkjekt at så mange vil strikke min-design-strikk skjørt (kort utgave). Det er nå også kommet noen nye farger, og det er jo supert tenker jeg. Kanskje jeg må strikke meg et skjørt til a gitt 🤗 Lag deg en god ny strikkeuke og strikkehilsen fra Arnhild

Fargene Støvet Lilla (Sandnes Line) og Mørk lilla (ISAGER Alpaca 2). Disse fargene gir en finfin fargesjattering sammen. 

 

Fargene støvet lilla (Sandnes Line) og SKY (ISAGER Alpaca 2). Superfine farger som blir smashing sammen.

 

Fargene Støvet grønn (Sandnes Line) og Mint (ISAGER Alpaca 2). Lekker fargekombinasjon til vår og somemrdagene.

 

Her har jeg min-design-strikk skjørtet (kort modell) på og jeg bruker det mye. Hele året bruker jeg faktiskt skjørtet. Da kan jeg variere med om jeg har på strømpebukse eller ei, alt etter årstiden. 

Har du forresten fått med deg at jeg har to nye strikkemodeller i Tara Magasin (utgave 6) nå? Jeg har igjen fått gleden å (spesial) designe strikkemodeller til de. Det er VELDIG stas! Du ser de nye modellene i webshop Tara-toppen https://www.arnhildskatvedt.no/products/tara-toppen og Tara-sjalet https://www.arnhildskatvedt.no/products/tara-sjalet 

 

 

Produktet du valgte er lagt i handlekurven