Handlekurv


Handlekurven er tom

kr0,00

3. desember

3. DESEMBER 🌲🌲🌲

 

Heisann og heisann, sannelig er det blitt tredje desember alt gitt. I dag får du dagstilbud på garnpakke til min-design-strikk kofta i nettbutikken min. Det er en herlig og lett kofte som du strikker i ISAGER Alpaca 2 (50% ull og 50% alpaca).

Denne kofta er inspirert av et gammelt åkle etter min mormor. Hun laget det på 1920 tallet og åklet henger på hytta til min mor og far. Her ser du garnpakke til min-design-strikk kofta https://www.arnhildskatvedt.no/products/strikket-kofte-i-isager-alpaca-2

 

 

Har du forresten sett min konto på min Instagram, Arnhild Skatvedt?  Der er det desemberglede hver dag frem til og med 24 . desember, og det samme er det på Facebook Arnhild Skatvedt As «min-design-strikk».

Lag deg en god strikkemandag 🙋🏼

Strikkehilsen og klem fra Arnhild

Tilbake