Handlekurv


Handlekurven er tom

kr0,00

23. desember ✨✨✨✨

23. DESEMBER ✨✨✨✨

Velkommen innom her, slik dagen før dagen - som de gjerne sier det. Jeg håper du kan både glede og kose deg i disse juletider. Jeg ønsker å glede deg med dagstilbudet i nettbutikken min, med 15% rabatt på garnpakke til Tara-kjolen https://www.arnhildskatvedt.no/categories/kjoler

Det var tidlig i sommer som jeg fikk en ny forespørsel fra Tara magasin om å designe en kjole.

 

Det har vært en stor glede å få være strikkedesigner for Tara magasin, og få mulighet til å inspirere mange andre til å strikke ♥️

 

Når jeg i sommer skulle strikke på Tara-kjolen, så strikket jeg først en som jeg måtte rekke opp igjen. Så jada, jeg også rekker opp. Denne gangen fordi jeg ikke ble helt fornøyd med det første resultatet. Selvom jeg gjentatte ganger hadde prøvd den på. Det var noe som ble feil med kjolen, så da ble det et nytt forsøk. Så er det også slik at når jeg har "hemlis strikk" - som jeg liker å kalle det, så må det strikkes ved siden av det jeg viser til dere i sosiale medier. Noen bilder kan vises underveis, men da viser jeg gjerne til annet jeg også strikker på. 

 


Tara-kjolen, som de andre Tara-strikk modellene strikker du også denne ovenfra og nedover. Det er så kjekt å strikke ovenfra og nedover, da justerer du veldig enkelt på lengden selv. Du kan også justere enkelt på hvor kjolen skal være innsvingt og slikt, når du enkelt tar kjolen over på to lange strikkepinner og prøver den på deg underveis. Her er Tara-kjolen i fargene Oransje, Nougat og Cinnamon. 

 

Tara-kjolen har enkle og fine detaljer i raglanovergangene, midt foran og midt bak. Samt detaler i hver side. Du strikker Tara-kjolen i ISAGER Alpaca 1 og ISAGER Trio. På vrangborden strikker du også med ITO Sensai.

Her er fargene sort, navy og black. Jeg valgte å bruke just dette ISAGER garnet med ITO Sensai, for å få en lett og god kjole. Samt at den henger fint på med just disse garnkvalitetene.

 

Tara-kjolen med korte ermer.

 

Tara-kjolen med lange ermer.

 

Her er Tara-kjolen i fargene rød, strawberry og red. Jeg har vært så heldig at min snille svigermor har strikket denne ferdig for meg (bilde av ferdig Tara-kjole i disse fargene får du se senere) så nå har jeg kjole til juledagene.

Det er ekstra kjekt å kunne bruke Tara-kjolen til forskjellige anledninger. Om du ønsker å bruke den med en lett jeans under eller med strømpebukser. Valget er ditt. Strikker du deg en Tara-kjole du også, så har du en kjole du kan bruke til det meste. 

Strikkehilsen fra Arnhild

Lag deg en god adventssøndag

Tilbake